Helpt chlorella tegen griep?

Helpt Chlorella tegen griep? Ontdek het hier!

“Oh nee, ik heb de griep!” Je voelt het vaak aankomen. Je bent uitgeput, rilt en hebt het ijskoud. Je lichaam begint pijn te doen, en je hebt een nare pijn in je keel. Ja, je krijgt koorts. Je denkt bij jezelf, “Ik heb hier geen tijd voor.” “Ik heb deadlines op mijn werk, mijn kinderen moeten naar school, en hoe zit het met het huishouden en al mijn andere afspraken?” Maar het enige wat je kunt doen is het accepteren. Je ziekmelden, onder de wol kruipen, en hopen dat het weggaat. Of niet? Nee, want gelukkig bestaat Chlorella! Omdat het je immuunsysteem een boost geeft, kan dit superfood je helpen voorkomen dat je griep krijgt. Hoe? Je vindt het op deze blog.

Wat is Chlorella precies?

Voor degenen die niet bekend zijn, zal ik eerst uitleggen wat Chlorella is. Chlorella is een zoetwater alg met een enkele cel. Het is een van de oudste plantaardige levensvormen van de planeet. Chlorella werd ontdekt in Oost-Aziatische meren en rivieren. Chlorella wordt nu gekweekt in speciale kweekvijvers over de hele wereld. Algen kunnen zich aan vrijwel elke omgeving aanpassen. Ze zijn bijzonder krachtig. Veel stoffen in chlorella hebben de potentie om genezend te zijn. Het bevat meer dan 20 vitaminen en mineralen. Het bevat een hoge concentratie bètacaroteen. Het bevat ook chlorofyl, antioxidanten, eiwitten en vezels, evenals de mineralen calcium, fosfor, kalium, magnesium, ijzer, zink en koper. Tenslotte vitamine C, E, K, en alle vitaminen van het B-complex.

Chlorella versterkt je immuunsysteem.

We weten nu dus dat Chlorella een miljard jaar oude superalg is die rijk is aan voedingsstoffen en tal van gezondheidsvoordelen biedt. Dit is vooral te danken aan de voedingsstoffen in Chlorella, die ervoor zorgen dat de weerstand verbetert, het lichaam op natuurlijke wijze ontgift en het immuunsysteem in stand blijft of zelfs versterkt wordt. Met andere woorden, chlorella kan ons immuunsysteem een flinke boost geven.

Chlorella bevat antivirale eigenschappen die ons minder vatbaar maken voor virussen zoals de griep. Dat is nuttig om te weten. Vooral nu het griepseizoen weer is aangebroken. We hebben allemaal wel eens griep gehad: hoge koorts, spierpijn, rillingen, hoofdpijn en een flinke verkoudheid. Enerzijds komt dit vreselijke virus elk jaar terug. Anderen krijgen het maar om de paar jaar.

Chlorella kan u helpen griep te voorkomen en sneller te genezen.

Het gebruik van Chlorella kan u dus helpen voorkomen dat u griep krijgt. Bent u ziek geweest door de griep? Dan zal Chlorella u helpen om snel te herstellen! Het verhoogt niet alleen je weerstand door de overvloed aan vitaminen, maar het reinigt ook je lichaam en maakt je energieker. Als je griep hebt, ben je vaak moe en zwak. Chlorella helpt je om weer op krachten te komen en sneller te herstellen. Zelfs spierafbraak wordt tegengegaan door aminozuren. Aminozuren kunnen helpen bij het herstel van spierkracht na een zware griep.

U bent ongetwijfeld overtuigd van de voordelen en effectiviteit van Chlorella tegen griep na het lezen van dit artikel. Ik hoop dat u deze winter niet ziek wordt. Dat wil natuurlijk niemand. Zeker ik niet!

Geschreven door:
Maud de VriesGezondheidsdeskundige