Revitaltrax collageen poeder review

Collageen poeder wordt vaak genoemd als hét anti-aging product. Het collageen eiwit voedt van binnenuit en helpt zo tegen huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. Hoogste tijd dus voor een RevitalTrax collageenpoeder review.

revitaltrax collageen poeder review
kruidvat collageen poeder

Enkele maanden terug heb ik een collageen poeder voor in een drankje getest daarom hoog tijd voor mijn RevitalTrax review. Ik gebruik dit in combinatie met het Vitamin-C serum, wat misschien mijn RevitalTrax ervaringen extra interessant maakt.

Wat is RevitalTrax?

RevitalTrax zorgt kort gezegd voor een jongerre huid en gezonder haar, iets wat natuurlijk iedere vrouw ambieert. Omdat er veel reviews over verschillende producten moeten worden geschreven komt het niet vaak voor dat ik één product voor een langere tijd gebruik, maar in dit geval wel mede omdat je pas echt resultaat na ongeveer 6 weken zult merken.

Wat doet Revital Trax collageen poeder?

Revital Trax collageen poeder heb ik nu zo’n 3 maanden in gebruik en dat zegt natuurlijk wel iets. Ik merk resultaat. Van een beauty expert kreeg ik de pro-tip om direct dit product in combinatie met een vitamine C serum te gebruiken, omdat vitamine C en collageen een ijzersterke combinatie schijnen te zijn.

RevitalTrax review foto's

Vroeger maakte ik voor een review wel eens foto’s van voor en na het gebruik, maar dat is superlastig vast te leggen want dan moet je op precies dezelfde manier op de foto gaan en natuurlijk rekening houden met dezelfde belichting, waardoor het effect eigenlijk niet goed in beeld valt te brengen tenzij je de foto’s laat maken door het NFI ;-).

“RevitalTrax collageen poeder heeft precies de werking die ik zocht.”

Ook kunnen review foto’s bewerkt zijn, dus dat is ook niet interessant. Wat volgens mij wel interessant is zijn de talloze goede collageen poeder reviews die over dit product op het internet zijn te lezen, en waar (spoiler alert!) mijn review er ook één van zal zijn.

Mijn RevitalTrax collageen poeder ervaringen

Nu ik RevitalTrax collageen poeder zo’n 3 maanden in gebruik heb kan ik alleen maar positief zijn over dit product. Het effect is zo sterk te noemen dat ik het niet meer elke dag hoef te gebruiken, waardoor ik per maand zo’n 20 a 22 zakjes collageen poeder gebruik.

revitaltrax collageen poeder

RevitalTrax collageen poeder heeft precies de werking die ik zocht. Het is niet zo dat je rimpels helemaal verdwijnen, maar ze lijken wel minder zichtbaar en het belangrijkste: er komen geen nieuwe rimpels meer bij. En dat is voor wat telt. Je kunt stellen dat je rimpels wat ‘zachter’ worden en de fijne lijntjes rond je ogen verminderen. Tevens worden die vervelde fronsrimpels op je voorhoofd veel minder diep dankzij RevitalTrax collageen poeder. Last but not least lijkt mijn huid overall veel meer te shinen.

Verbeterde hoofdhuid dankzij collageen

Een ander positief bijeffect was de flinke verbetering van mijn hoofdhuid, iets dat ik niet had verwacht. Veel minder last van haaruitval en ook merk ik dat ik veel minder last van broze nagels heb. Eigenlijk zou ik nu een A/B-test moeten doen door het een aantal maanden niet te gebruiken. Maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ik dit niet durf, bang voor de aftakeling zou je kunnen zeggen. Ik ben supertevreden met het effect en wil dit natuurlijk graag houden zo.

RevitalTrax Vitamin-C Serum als anti-aging

Doordat ik zo enthousiast werd over de collageen van Revital Trax ben ik ook een serum van dit merk gaan testen. Hierbij is de keuze gevallen op het Vitamin-C Serum van RevitalTrax. Ik smeer hiervan twee keer per dag een paar keer per dag een aantal druppels van het serum op een droge schone huid, en masseer het vervolgens licht in. Vervolgens laat ik het serum eventjes intrekken en gebruik daarnaast een gewone dag en nachtcrème als reguliere huidverzorging.

100% vegan serum

Het Vitamin-C Serum is een heerlijk product van RevitalTrax. Het ruikt superlekker en trekt goed en snel in je huid. Belangrijk te vermelden dat het serum geen alcohol, hormonen, parabenen of siliconen bevat. Ook is dit serum 100% vegan. Dankzij dit serum ziet je huid er nog jonger uit.

Waarom Vitamine C?

De reden dat vitamine C en collageen een gouden combinatie is, is dat vitamine C de werking van collageen poeder kan versnellen. Vandaar dat RevitalTrax collageen poeder en het Vitamin-C anti-aging serum perfect op elkaar aansluiten.

Mijn RevitalTrax ervaring

Ik gebruik zelf liever niet teveel verschillende merken door elkaar heen en in dit geval is zowel het serum als het collageen poeder zelf van RevitalTrax. Ik hoop dat je mijn review en ervaringen interessant vond en dat je dezelfde resultaten zult behalen. Ik denk van wel! 🙂