Mattisson collageen review

Deze review gaat over Mattisson, een bekend merk in de gezondheidsindustrie dat zich richt op het ontwikkelen van healthstyle producten zoals (marine) collageen poeder op basis van de schatten die onze aarde rijk is, inheemse wijsheden en nieuwe ontdekkingen.

mattisson collageen
kruidvat collageen poeder

Mattisson investeert in het breed toegankelijk maken van kennis over universele gezondheid door middel van onderzoek, partnerships en een breed netwerk van specialisten. Dagelijks volgen hun experts de wereld van collageenpoeder op alle vlakken.

Mattisson

Mattisson zegt veel waarde te hechten aan transparantie. Zo zijn de grondstoffen waarmee het haar producten produceert altijd traceerbaar en werken ze zoveel mogelijk met bekende merk ingrediënten. Het produceren van de producten gebeurt bij Mattison voor een deel intern.

Wat doet Mattisson collageen poeder?

Het collageeneiwit is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Collageen wordt aangemaakt door het lichaam, maar wanner je 25 jaar oud wordt neemt deze aanmaak af. Collageen afname is dan ook verantwoordelijk voor de vorming van rimpels, de afname van spieren en het minder soepel worden van de gewrichten. Gelukkig kun je dit dus compenseren met de inname van Mattisson collageen poeder.

↳ Interesse in collageenpoeder? Bekijk dan de pagina collageenpoeder kopen.

mattisson marine collageen

Mattisson Marine Collageen

Mattisson Marine Collageen komt uit de huid van vissen. De collageenvis is gekweekt in bassins in open water of van vangst van wilde vissen. Belangrijk om te vermelden dat er geen pesticiden worden gebruikt.

Voordelen Mattisson Collageen Blend

De extra toegevoegde vitamine C aan het Mattisson Collageen Blend draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Verder zijn de collagenen rijk aan eiwitten, welke bijdragen aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa.

Peptan

Peptan is een wereldwijd bekend collageenpeptide merk. Peptan garandeert een hoge zuiverheid en een zeer hoge biologische beschikbaarheid door de gehydrolyseerde vorm. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit van Peptan om een gezonde levensstijl te ondersteunen bewezen.

Gebruik Mattisson supplement

Mattison adviseert een inname cyclus van 36 dagen op en 6 dagen af, om zo je lichaam steeds rustperiode te geven zodat je jouw lichaam kan stimuleren om zelf collageeneiwit aan te blijven maken.

Aanbevolen gebruik Mattisson

Je kunt het beste één keer per dag 8 gram marine collageen peptides Peptan® Hydrolysaat in een afgestreken maatschep oplossen in water, vruchtensap of mengen door een smoothie. Liefst een half uur voor je maaltijd innemen en de aanbevolen dosering zeker niet overschrijden.

Mattisson informatie

Mattison heeft vanzelfsprekend veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database heeft deze producent zoveel mogelijk informatie gedeeld op haar website. Wettelijk gezien mag Mattisson echter geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Vis Collageen peptides Peptan® Hydrolysaat met Vitamine C en Hyaluronzuur. Vrij van conserveringsmiddelen. Verder draagt Vitamine C bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten.