Mattisson AlkaGreens review

Mattison Alkagreens bestaat uit een mix van spirulina, chlorella, groente en fruitcomplex, probioticum, enzymen en vezels. Tijd voor een review van deze populaire probiotica!

Mattisson Alkagreens
kruidvat collageen poeder

Laten we eerlijk zijn: groene superfoods zoals spirulina en chlorella zijn niet de lekkerste superfoods die God geschapen heeft. Ze verpesten je smoothies en een shotje spirulina ziet er op een Instagram foto beter uit dan dat het in het echt smaakt.

Maar inmiddels is het zelfs bij de grootste superfood ontkenners wel bekend  dat spirulina, tarwegras en chlorella wel degelijk goed voor ons zijn. Lekker is het echter niet. Uiteraard zijn er ook tabletten verkrijgbaar, maar die zijn zo groot dat je meteen geen honger meer hebt.

AlkaGreens, bekend van Mattisson Collageen

Er is echter wél een lekkere én gezonde manier waar alle bekende superfoods die je maar kan bedenken inzitten én nog lekker te drinken is ook, en dit heet: Mattisson Alkagreens en wordt gemaakt door het merk dat je misschien al kent van Mattisson collageen poeder.

Hoe werkt Mattisson AlkaGreens?

Verzuring is een bekend fenomeen, waarbij er een tekort aan voedingsstoffen ontstaat die het ontzurende tegenwicht kunnen bieden tegen de ophoping van zure afvalstoffen. Door dit tekort aan voedingsstoffen ‘steelt' je lichaam allerlei basis mineralen uit de het lichaam (botten, huid, tanden, haarbodem, nagels) om restzuren te kunnen neutraliseren.

Voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen

Je lichaam moet dus de voorraad voedingsstoffen, natuurlijke vitaminen, vezels en enzymen op peil houden en dit doe je door genoeg groente, fruit en bladgroen rijke kiemen te consumeren. De dagelijkste consumptie van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen levert de lichaamscellen een schat aan energie.

Alka Greens

Helaas lukt het echter steeds minder mensen om iedere dag voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in snel tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de grond door de intensieve landbouw nog tot een verdere verschraling van de nuttige nutriënten in onze voeding. En dit is precies waarbij Mattisson Alka Greens je helpt!

Ideaal voedingssupplement

Mattisson AlkaGreens is een ideaal voedingssupplement die je lichaam voedt met essentiële voedingsstoffen, zonder dat het vies smaakt. Sterker, AlkaGreens is juist zoet en heerlijk van smaak. Na het nuttigen ervan krijg ik direct een energie boost, voel ik me goed en heb ik gelukkig geen braakneigingen meer bij het drinken van een groen superfood smoothie 😉

Mattisson AlkaGreens bijwerkingen

Inmiddels maak ik al meer dan zes maanden gebruik van Mattisson AlkaGreens en kan ik voor mijzelf concluderen dat ik géén bijwerkingen heb ervaren van dit supplement. Mattisson staat overigens ook al jarenlang hoog aangeschreven en dit is een Nederlands product.