Welk collageen poeder gebruikt Jennifer Aniston?

Welke collageen gebruikt Jennifer Aniston en welke kun jij het beste gebruiken?

collageen poeder jennifer aniston

Regelmatig zie je de beauty term collageen en vegan proteinepoeder opduiken in blogs over huidveroudering en anti-aging producten. Daarbij valt ook regelmatig de naam van Jennifer Aniston. Sterker, Vital Proteins collageen poeder Jennifer Aniston is één van de meeste termen in de Google zoekmachine. Waarom dát is leggen we je graag uit.

Jennifer Aniston gebruikt alweer een behoorlijk tijdje Vital Proteins, en blijkbaar is dat goed bevallen want Jennifer namelijk het uithangbord van Vital Proteins geworden, oftewel ‘Chief Creative Officer' zoals het bedrijf dit zelf noemt. Aniston geeft in interviews steevast aan een heavy user te zijn van dit collageen poeder. En ja, wie wil er op 53-jarige leeftijd niet de uitstraling van Rachel uit Friends. Geen slechte reclame voor dit merk!

Note: Zelf gebruik ik Herbolist collageen. Hetzelfde poeder, maar dan een scherpere prijs en betere persoonlijke ervaring'.  (Klik hier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Hoe werkt Jennifer Aniston's collageen?

Ook al gebruik je zelf niet Jennifer Aniston's collageen poeder, toch zit er al collageen in je lichaam. Sterker, ieder mens heeft collageen want het is na water zelfs de meest voorkomende stof in de huid. Collageeneiwitten hebben dan ook een zeer belangrijke functie voor je huid: het zorgt ervoor dat je huid elastisch blijven kan

Het is dus zaak op je collageenniveau goed te houden, want dit levert weer allerlei beauty voordelen op zoals een stralende en strakke huid en ja, ook minder rimpels. Daarnaast is het bewezen door collageen onderzoek, dat het collageeneiwit goed voor je nagels, haar, je pezen en botten.

vital proteins collagen peptides

Review: Waarom Vital Proteins collagen nemen?

Je weet dus nu dat collagen een zeer belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van rimpels. Dit is natuurlijk niet meteen bij jonge mensen zo, maar zo vanaf je 25ste jaar maak je minder lichaamseigen collageen aan, en dit is dan ook de reden waarom veel vrouwen vlak voor hun dertigste zoeken naar reviews naar collageensuppletie zoals Vital Protein collagen peptides poeder.

Ik heb al eerder een review gedaan en daarin geconcludeerd dat het een goed poeder is qua ingrediënten, met tevens verschillende smaken zodat het makkelijk wordt om Jennifer Aniston's collageen toe te voegen aan je koffie, smoothie of yoghurt. Net zoals vele Nederlanders doen met supplementen zoals eiwitten. Populaire smaken zijn een naturelle smaak, bananensmaak, vanillesmaak en er is zelfs een mokkasmaak. Keuze genoeg!

Collageen uit voedingsmiddelen halen

Natuurlijk kun je ook extra collageen gewoon uit de dagelijkse voedingsmiddelen te halen. Denk dan aan het eten van witvlees, zalm, noten, linzen, nessen en bijvoorbeeld citrusfruit staan allemaal heel goed bekend om hun collageenbom effect.

Natuurlijk moet je wel zoveel mogelijk suiker vermijden aangezien dit de aanmaak van collageeneiwitten verstoort. Dat probleem heb je natuurlijk niet als je kiest voor een kwalitatief supplement zoals Vital Proteins of Herbolist Pure Collagen.

vital proteins collageen creamer

Wat voegen collageen boosters toe?

Je weet nu ook dat je collageen uit voedingsmiddelen kunt halen, maar helaas heeft niet iedereen de tijd (of zin) om bij ieder product een studie te doen hoeveel collageen erin zit. Dan kunnen collageen boosters in supplementenvorm uitkomst bieden. Je neemt simpelweg een schepje collageenpoeder tijdens je ontbijt, en bent – net als Jennifer Aniston – weer verzekerd van voldoende collageen in je lichaam om je huid soepel, stevig en jong te houden.

Vital Proteins heeft inmiddels mooie resultaten kunnen laten zien en veel beauty bloggers en vloggers zijn behoorlijk tevreden met dit product. Reviewers schrijven onder meer dat de nagels sterker worden en het haar er voller uit gaat zien. Wel luiden de meeste reviews dat je wat geduld moet hebben, de meeste mensen beginnen na één à twee maanden de eerste collageen voordelen te merken.

Jennifer Aniston's collageen reclame

Jennifer Aniston is sinds vorig jaar in Vital Proteins reclame te zien, tegenover People zegt ze over haar beweegreden om in de Vital Proteins reclamefilm te verschijnen: “Ik heb al jaren een passie voor gezondheid en welzijn. Ik weet dat dit onderwerp overweldigend kan zijn, dus via deze reclame wil ik eenvoudige manieren laten zien om collageen in je dagelijks leven op te nemen.”

Aniston collageen

Collagen peptiden skincare slikken met vanille

Het mooie van dit hele verhaal is dat je collagen peptiden skincare kunt slikken met een vanille smaak. Goede beauty powder net als sterren als Oprah Winfrey of cream voedingssupplementen van dermatologists. Dit zorgt voor elasticity zodat je geen last van dry shampoo hebt al is kokos heel goed voor je bovenbenen volgens een bekende voedingsdeskundige.

vital proteins jennifer aniston
Personal trainer zorgt voor je skincare en energie

Wat voegt een personal trainer toe voor je skincare? Sowieso krijg je meer energie en dat is goed qua skincare natuurlijk. Daarom gebruiken Jennifer Lopez, Ben Affleck en Mariah Carey al jarenlang bekende personal trainer instituten voor hun body care. Het veganistische tijdschrift riep deze sterren ooit uit als mooiste vegan celebs ter wereld en daar zijn we het wel mee eens.
jennifer aniston collageen poeder

Kortom, wil jij er ook als Aniston uitzien, neem dan zeker eens een collageendrankje of poeder in je collageenroutine zodat jij ook van alle beauty voordelen kunt profiteren.