Wat is Fulvinezuur?

Fulvinezuur – De Top 7 Voordelen Van Het Unieke Levenselixir

Wie fronst niet de wenkbrauwen bij zo'n veelzeggende titel? U bent waarschijnlijk niet de enige, want het roept beelden op van een magisch drankje dat bij velen de verbeelding op hol doet slaan. Maar is deze naam voor dit bijzondere supplement op het eerste gezicht wel zo begerenswaardig als hij lijkt? Niet altijd, zoals u later zult zien…

In deze blog leggen we uit wat fulvinezuur is en waarom het heilzaam is. Ook leggen we uit hoe je het kunt gebruiken en wat de mogelijke contra-indicaties en bijwerkingen zijn.

Ondertussen, als je nieuwsgierig bent, lees dan verder om alles te weten te komen over deze uitschieter onder de superfoods.

Wat is fulvinezuur precies?

Fulvinezuur, ook wel fulvine genoemd, is een organische verbinding van elementen die voorkomt in natuurlijke materialen zoals shilajit en kool, maar ook in de bodem en rivieren. Het ontstaat wanneer bodemmicroben plantaardig materiaal afbreken.

Het is een van de kleinste moleculen, en er is een reden waarom het zo uniek is als supplement. Dit komt doordat het een ongebonden molecuul is, waardoor het zich gemakkelijk kan binden aan vitaminen, mineralen en sporenelementen en deze naar de cel kan transporteren.

Wat zijn de 7 gezondheidsvoordelen van fulvinezuur?

Vanwege zijn status als levenselixer, heeft fulvinezuur een enorm aantal gezondheidsvoordelen. Ontdek hieronder de Top 7 Fulvinezuur voordelen:

Fulvinezuur helpt bij de behandeling van kanker

Verschillende studies hebben gesuggereerd dat fulvinezuur anti-kanker eigenschappen heeft. Het kan zelfs in staat zijn om kankercellen te doden in sommige gevallen. Bovendien hebben bepaalde studies aangetoond dat het een sterk pijnstillend effect heeft bij kankerpatiënten.

Fulvinezuur kan worden gebruikt om allergieën te behandelen.

Allergieën worden veroorzaakt wanneer ons lichaam te veel histamine produceert. Deze kunnen worden veroorzaakt door graspollen en huisstof, maar ook door bepaalde voedingsmiddelen. Volgens een studie remt fulvinezuur de histamineproductie, waardoor het een uitstekend natuurlijk alternatief is bij de behandeling van allergieën.

Fulvinezuur is een effectieve ontgifter

Onze huidige manier van leven heeft geleid tot een overvloed aan giftige stoffen in onze omgeving. Deze zijn te vinden in de lucht, het water en de bodem en vinden uiteindelijk hun weg naar ons lichaam, waar ze zich jaar na jaar opstapelen. Fulvinezuur breekt deze gifstoffen af, waardoor het voor ons lichaam gemakkelijker wordt ze af te voeren. Dit omvat niet alleen zware metalen en chemicaliën, maar ook radioactief afval.

Meer informatie over ontgifting? Onderzoek hoe Chlorella functioneert.

Fulvinezuur helpt bij vermoeidheid

Onze cel huishouding zal veel beter zijn omdat het zo'n paardenmiddel is op cellulair niveau. Als een direct resultaat, zult u snel een aanzienlijke toename van energie merken. Het heeft een brede werking op vermoeidheid omdat het zowel bij chronische als bij bijniervermoeidheid helpt. Het heeft ook een positief effect op uw humeur en slaapkwaliteit.

Wilt u meer weten over hoe om te gaan met slaapproblemen en vermoeidheid?

 

 

Geschreven door:
Maud de VriesGezondheidsdeskundige