Accommodatie Carlton Beach in Scheveningen

Het Carlton Beach Hotel is een van de bekendere hotels van Scheveningen en ligt aan het einde van de boulevard. Ben jij van plan binnenkort een weekendje naar Scheveningen te gaan? Neem dan zeker een kijkje op de website van het Carlton Beach Hotel.

Carlton Beach Scheveningen

  • 4 sterren hotel
  • Restaurants met zeezicht (2!)
  • Parkeerplek op aanvraag
  • Gym
  • Binnen enkele stappen op het strand
  • De hond mag mee

Parkeren Carlton Beach

Het Carlton Beach Hotel is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar parkeren is ook mogelijk. Let er wel op dat je niet gratis kunt parkeren. Bij de boeking is het mogelijk om een parkeerplekje te reserveren. Dit kost je €25 per nacht of €3,40 per uur. Best aan de prijs dus ik zou lekker met het openbaar vervoer richting Scheveningen gaan. Wat ik wel positief vind is dat er zelfs elektrische laadpalen zijn.
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om in de buurt te parkeren, bijvoorbeeld in een van deze twee openbare parkeergarages: Parkeergarage ‘Zwarte Pad' of Parkeergarage ‘Strand'.

Hotel Scheveningen

Scheveningen is een populaire badplaats, met name in de zomer is deze badplaats in trek bij zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. Er zijn dan ook vele hotels te vinden in Scheveningen. En mocht je bezig zijn met het boeken van een weekendje weg vergeet dan zeker niet om even op Airbnb te kijken.

Bilderberg Scheveningen

Een ander populair hotel in Scheveningen is Bilderberg Europa Hotel Scheveningen. Dit hotel ligt net als het Carlton Beach Hotel aan de boulevard, met enkele stappen bevind je je op het strand. Ook is het hotel voorzien van een zwembad, sauna en restaurant. Ook hier mag de hond tegen een kleine vergoeding per nacht mee, wel zo fijn als je zo dichtbij het strand zit. Het Bilderberg Scheveningen hotel heeft een bewaakte parkeerplek voor €21,50 per nacht, wel even van te voren reserveren want het aantal parkeerplaatsen is beperkt.

Wat is er te doen in Scheveningen?

Zowel in de zomer als in de winter is Scheveningen de ideale plek om uit te waaien. Ga heerlijk eten langs een van de vele strandtenten die Scheveningen rijk is, neem een surfles, maak een wandeling door het prachtige duingebied, bekijk Scheveningen van boven tijdens een rondje in het reuzenrad, daag je medevakantieganger uit voor een potje glowgolf of bowlen. Ook bungy jumpen en een avondje casino behoort tot de mogelijkheden.
Kortom, er valt genoeg te beleven. Heel veel plezier gewenst!