Lekker eten in Enschede

Enschede is een stad in Twente met iets meer dan 150.000 inwoners, dit maakt het de grootste stad in Twente. Zet Enschede zeker op je lijstje voor een weekendje weg. Niet alleen zijn er tal van leuke musea, attractie- en pretparken en wandeltochten voor natuurliefhebbers, je kunt er ook nog eens heerlijk eten.

Stiekem vind ik het allerleukste van op vakantie en weekendjes weg gaan uit eten, maar ook ontbijten en lunchen buiten de deur. Ik kan zo genieten van eten en spendeer hier met liefde geld aan. Ik ga bijvoorbeeld liever een keer goed uit eten dan dat ik een nieuw paar schoenen koop.

Hieronder deel ik een aantal tips voor lekker eten in Enschede.

Restaurant Enschede centrum

Houd je van de Japanse keuken? Ga dan dineren bij Restaurant TAO. Het eten is niet alleen heerlijk maar word ook fantastisch mooi opgemaakt. Wat absoluut bijdraagt aan de smaakbeleving.

Collageen supplementen in Enschede

Stel je wilt een mooiere huid. Dan kun je natuurlijk terecht bij de vele beauty shops in ons mooie stadje. Maar werkt het wel? Is het collageen supplement onzin of niet? Bekijk hiervoor de speciale pagina over collageen poeder.

Argentijns restaurant Enschede

Voor een goede steak kun je het beste naar El Gaucho of Poco Mucho (Argentijns restaurant Enschede). Bij beide steakhouses ben je aan het goede adres voor een lekker mals stuk vlees.

Geef jij de voorkeur aan vis in plaats van vlees? Ook dan kun je je hart ophalen in Enschede. Voor culinaire hoogstandjes op het gebied van vis en zeevruchten kun je terecht bij Carlina’s Latin Cuisine en KOSIE restaurant. Ook hier is de opmaak van het eten om door een ringetje te halen. Houd je meer van een iets ouderwetsere inrichting, kies dan voor Carlina’s Latin Cuisine, Restaurant KOSIE is daarentegen weer vrij modern ingericht. Voor ieder wat wils.

Italiaans restaurant Enschede

Nadat ik meerdere keren op vakantie ben geweest naar Italië ben ik verzot geraakt op de Italiaanse keuken. Ik houd van pasta, maar echt. Tijdens vakanties in Italië moet ik elke dag pasta eten, dat hoort er gewoon bij. En ook burrata mag niet ontbreken.

In Nederland ben ik altijd een beetje huiverig om naar een Italiaans restaurant te gaan, ik denk altijd ‘het kan nooit zo lekker zijn als in Italië’, wat vaak ook zo is. Maar het is alsnog de moeite waard.

In Enschede kan je voor de Italiaanse keuken aanschuiven bij Novi Gran Caffe of Sapori E Ricordi. Buon appetito!