Wat is de beste huid booster van Kruidvat?

Maud

Wanneer je huid er een beetje grauw of doffig uitziet, kan het verstandig om te kijken naar een huidbooster. De grootste drogisterij van Nederland, Kruidvat, heeft gelukkig meerdere interessante boosters voor je huid die zijn gebaseerd op de juiste ingrediënten.

Wat is een huid booster?

Een huidbooster is een geconcentreerd ingrediënten shot dat meteen een flinke oppepper aan je huid geeft. De Kruidvat huid booster zit vol met sterke ingrediënten die ook nog eens de werking van de rest van je huidverzorging kan verbeteren.

Wat doet de Kruidvat collageen huidbooster?

Met de Kruidvat collageen huidbooster versterk je de opperhuidlaag. Dit buitenste laagje van je huid heeft een belangrijke functie in het beschermen van je huid tegen uitdroging en infecties. Dankzij het collageen eiwit krijgt je huid ook meteen een jongere uitstraling.

Hoe snel werkt de Kruidvat huidbooster?

De Kruidvat huidbooster werkt supersnel. Je huid is snel gehydrateerd en beschermd tegen schadelijke stoffen. Ook pakt een booster andere huidproblemen aan waardoor je huid er beter uitziet.

Kruidvat Booster Drops met hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een belangrijke stof voor het vasthouden van vocht in je huid. Geen wonder dus dat je dit ingredient tegenkomt in de huidverzorgingsproducten van Kruidvat. Dankzij hyaluronzuur hydrateert je huid en houdt het vocht beter vast, wat goed voor de huid is.

Kruidvat Booster Drops met Q10

Q10 werkt als het ware als een antioxidant. Zo rekent Q10 af met de vrije radicalen die bijvoorbeeld je huidcellen beschadigt. Dit ingredient gaat op die manier huidveroudering tegen.

Het krachtige antioxidantcomplex met acaibes, vitamine E en Q10 in de Kruidvat Q10 Booster Drops gaan je huid beschermen tegen vrije radicalen en geeft je huidcellen nieuwe energie. Daarnaast verminderd de toegevoegde coffeïne ook de tekenen van een vermoeide huid.