Keto shakes: beste keto shake

keto shakes

Keto shakes zijn hot om diverse redenen. Keto shakes bevatten veel proteïnen, weinig koolhydraten en voor de bereiding heb je slecht water nodig. Je kunt een keto shake nemen als vervanging van een maaltijd maar ook als tussendoortje.

Beste keto shake

Onze favoriete keto shake is de vegan keto proteïne shake van Mattisson. Deze shake is gemaakt van erwten- en rijst proteïne en bevat niet alleen een flinke hoeveelheid eiwitten maar ook alle essentiële aminozuren.

Eiwitten zijn van belang voor de samenstelling van de botten en botaanmaak. Ook dragen ze bij aan de groei van spiermassa en het herstel van spieren na training. Dus ben jij een fervent sporter? Voeg keto shakes dan zeker weten toe aan je dieet.

Keto smoothie avocado

Omdat de keto proteïne shake van Mattisson in poedervorm komt is hij ook gemakkelijk toe te voegen aan een smoothie. Onze favoriet: de avocado smoothie. Deze smaakt rijk en romig, perfect voor het ontbijt maar ook als tussendoortje.

Ingredienten:
34 gram vegan proteïne poeder (1 maatschepje)
300 ml plantaardige melk (bijvoorbeeld soja- of havermelk)
1 rijpe avocado

Variatie tip: natuurlijk wil je niet iedere dag dezelfde smoothie, voor wat variatie kun je een keer blauwe bessen, banaan, aardbei of spinazie toevoegen. Ook 2 tot 3 theelepels cacaopoeder zorgen voor een totaal andere smaak. Op deze manier kan je elke dag genieten van je keto bananen smoothie. Nom!