Kun je van collageen aankomen?

kun je van collageen aankomen

Er zijn vrouwen die zich afvragen of je van collageen kunt aankomen. Het tegendeel is echter waar, er zijn mensen die ervaren dat je afvalt door collageen, vooral omdat collageen zorgt voor een verzadigend gevoel. Een mooie huid en tegelijkertijd afvallen door collageen: wie wil dat nou niet?

Minder eten door collageen

Er zijn zelfs Kruidvat collageen gebruikers die ervaren sinds zij met hun collageen kuur zijn gestart minder behoefte hebben aan tussendoortjes, en zoals we allemaal weten zijn het juist de tussendoortjes waardoor mensen aankomen want bij veel mensen wordt overgewicht veroorzaakt door slechte eetgewoontes en teveel snacken.

Binnen 2 maanden effect

Teveel snacken kan door collageen dus verleden tijd zijn, want door Collageen heb je die drang niet meer naar al die extra snacks die zorgen dat je aankomt. Het is niet uitgesloten dat je binnen 2 maanden al effect ziet van je collageen kuur, en tevens is 2 maanden ook de periode dat je ziet of je andere voordelen van collageen ervaart zoals sterkere nagels en een mooiere huid.

Collageen en de spieren

Collageen is tevens het eiwit dat de spieraanmaak in je lichaam stimuleert. En wanneer je meer spieren hebt, zullen er meer calorieën verbrand worden en daarmee kan vervolgens je vetmassa verlaagd worden. Hierdoor krijgt je lichaam mooie(re) contouren en een slanke vorm. Het is dan ook een vitale functie van collageen om de spieraanmaak te stimuleren.

Voorkom een slappe huid door afvallen

Als mensen een crash dieet proberen (veel afvallen binnen een zeer korte tijd) hoor je ze vaak klagen dat de huid als een pudding in elkaar zakt. Dankzij collageen voorkom je meteen dit probleem, omdat collageen als belangrijkste functie heeft om te fungeren als lijn voor de huid, waardoor jouw huid altijd soepel en stevig blijft.

Collageen voorkomt onnodig aankomen en afvallen

Collageen werkt goed voor mensen die al op hun ideale streefgewicht zijn én mensen die nog willen afvallen en niet meer willen aankomen. Collageen dankt deze dubbele functie aan de eigenschap dat het alleen als er iets gerepareerd moet worden in het lichaam of waar het extra nodig is. Collageen zoekt dus altijd haar eigen weg dus in je lichaam en weet wanneer het nodig is, waardoor je nooit onnodig zult afvallen of aankomen.

Misschien ook interessant voor je: Mijn collageen poeder haargroei ervaringen