Nude nagellak: we love it!

nude nagellak

Er zijn van die trends die elke keer weer terugkeren en dat vinden wij helemaal niet erg. Nude nagellak is een van die trends. Plotseling heeft iedereen nude nagellak op, dat begint meestal in de lente of zomer, net zo plotseling wordt er massaal besloten dat de hype voorbij is. Tot het een of twee jaar later weer terugkeert.

Nagellak pastel

Met nude nagellak, en eigenlijk met alle nagellak pastel tinten gaat het erom een effortless look te creëren. Met nude nagellak benadruk je de natuurlijke kleur van je nagels, het geeft het net dat beetje extra zonder dat het ‘too much’ wordt. Met andere pasteltinten is het effect enigszins hetzelfde, alhoewel je nagels natuurlijk van nature rozig zijn en niet pastelgroen, of welke andere pasteltinten dan ook.

nagellak pastel

Matte nagellak

De favoriet van de redactie is absoluut nude matte nagellak. Dit geeft een instant boost aan je verschijning. Het is natuurlijk maar toch chique. Het geeft je dat Franse ‘Je ne sais quoi’, moeite zonder moeite te doen. En willen we dat niet allemaal? Er goed uitzien zonder dat het overduidelijk is dat we moeite hebben gedaan.

Blanke nagellak

Ook voor je teennagels is blanke of nude nagellak een fantastische keuze. De meesten van ons willen met verzorgde voeten en teennagels voor de dag komen zonder de nadruk te leggen op de voeten.

Douglas nagellak gel

Onze persoonlijke favoriet nude nagellak is de Douglas nagellak gel. De Douglas verkoopt Miracle Gel van het merk Sally Hansen, dit is gewoon een normale nagellak maar ziet er op je nagels uit als gellak. Als je op zoek bent naar een nude kleurige variant kijk dan zeker even naar de kleuren: Tu Tu ballet, Creme De La Creme en Regal Rose.

Nagellak bestellen

Er zijn tegenwoordig talloze webshops waar je nagellak bestellen kunt. De Douglas heeft een enorm assortiment, maar ook bij bol.com kun je tegenwoordig goed terecht. Bijna alle nagellak merken zijn hier vertegenwoordigd.