Thomas Cycloon Hybrid Family Pets

Thomas Cycloon Hybrid Family Pets

De Thomas Cycloon Hybrid Family Pets stofzuiger is, zoals de naam al zegt, uitermate geschikt voor een huishouden met huisdieren. Honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters of andere langharige huisdieren. Als jij de trotse eigenaar bent van een huisdier met haar dan ben je als geen ander bekend met de lusten en lasten.

Honden en katten haar

Ja, huisdieren zijn ontzettend lief en we zouden niet zonder ze kunnen, maar de rommel die het met zich meebrengt is niet altijd even fijn. Eigenlijk moet je elke dag stofzuigen om het huis op orde te houden en vieze geurtjes te vermijden. Nu is het zo dat niet iedere stofzuiger speciaal gemaakt is voor dierenharen, er zijn zelfs stofzuigers die na een paar keer dierenharen opzuigen al ruiken naar het huisdier. Iets wat je nou net probeert te voorkomen.

Stofzuiger zonder zak

De Thomas Cycloon Hybrid Family Pets stofzuiger is zonder zak, dit vinden wij een groot voordeel. Scheelt niet alleen een hoop geld maar is ook nog eens veel duurzamer. Een ander voordeel van deze stofzuiger is dat hij geschikt is voor alle soorten ondergronden, van houten vloeren, zeil en plavuizen tot hoogpolig tapijt. Je hoeft dus niet voor iedere kamer een andere stofzuiger te kopen. Ook is de zuigkracht van een zakloze stofzuiger sterker, deze wordt namelijk niet beïnvloed door een eventuele volle stofzuigzak.

Zakloze stofzuigers worden ook wel cycloonstofzuigers genoemd, vandaar de naam Thomas Cycloon.

Thomas Cycloon Hybrid Family Pets

Onze ervaring met deze stofzuiger is goed, zeer goed. Het is een krachtige stofzuiger die zowel de katten als hondenharen en alle vuil die ze mee naar binnen kopen goed weg. Wij merken echt het verschil in vergelijking met een normale stofzuiger. Dus de stofzuiger die niet speciaal voor mensen met huisdieren is gemaakt. Ook de vele opzetstukken zijn super handig omdat je zo in elk hoekje goed kunt stofzuigen, ook in de naadjes van de bank, onder meubels en in hoekjes.

Ook is het snoer super lang dus je hoeft bijna niet te wisselen tussen stopcontacten.

Nadelen

Het enige nadeel is de prijs, deze stofzuiger is niet goedkoop. Er zijn natuurlijk heel veel goedkopere stofzuigers op de markt. Maar geloof ons, dit product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Hij is elke euro waard, denk alleen al aan de bijdrage van het woongenot.

stofzuiger honden en kattenhaar