Accommodatie Prinsensteeg Nieuwleusen

Ooit gehoord van gastenverblijf Prinsensteeg in Nieuwleusen? Kleine kans, waarschijnlijk heb je niets eens gehoord van Nieuwleusen. Nieuwleusen is een plaats in de provincie Overijssel. Ben jij op zoek naar een plek om even helemaal tot rust te komen? Misschien is deze mooie boerderij met 3 slaapkamers wat voor jou.

  • 3 slaapkamers
  • 6 personen
  • WiFi
  • Kinderstoel aanwezig
  • Sauna whirlpool
  • Terras met tuinset

Wat te doen in Overijssel?

Misschien staat Overijssel niet bovenaan je lijst met potentiële top vakantiebestemmingen. Maar onderschat deze provincie in het oosten van Nederland niet. Overijssel heeft tal van leuke steden, waaronder Zwolle, Deventer, Enschede, Kampen, Almelo, Giethoorn en Hengelo. Stuk voor stuk steden die het waard zijn een bezoek te brengen.

Prachtige natuur Overijssel

Naast sfeervolle historische steden kan je in Overijssel helemaal tot rust komen. De natuur is divers, van heidevelden tot dennenbossen en grote rivieren.

Er wordt zelfs wel eens over Overijssel gezegd dat het de mooiste provincie van ons land is. Er is maar een manier om erachter te komen of jij het daar mee eens bent..

De Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal

Van de Sallandse Heuvelrug heb je vast wel eens gehoord, van Twents Reggedal misschien niet. De geschiedenis van zowel de Sallandse Heuvelrug als Twents Reggedal gaat ver terug. Het landschap is gevormd in de ijstijd. Ijs, smeltwater en stuifzand hebben gezorgd voor heuvels tot een hoogte van wel 75 meter boven zeeniveau. Weten we ook weer waar we moeten zijn wanneer de zeespiegel verder blijft stijgen.

Andere populaire activiteiten

Hoewel wandelen in Overijssel absoluut aan te raden is, is dat zeker niet het enige wat je kunt ondernemen. Zin in wat meer actie? Breng dan een bezoek aan attractie- en vakantiepark Slagharen, avonturenpark Hellendoorn of attractiepark de Waarbeek.
Liever cultuur snuiven? Dan zijn Museum de Fundatie, Rijksmuseum Twenthe en Herman brood museum & experience aanraders.

Is Overijssel met kinderen leuk?

Als je kinderen houden van pretparken dan heeft Overijssel genoeg te bieden. Andere activiteiten om met kinderen te doen zijn een bezoek aan het Oyfo techniekmuseum, dierenpark Taman Indonesia of museum Natura Docet. Ook het vogel en pluimvee park de Lorkeershoeve is een bezoekje waard.
Kortom, Overijssel biedt voor ieder wat wils.