Leukste plekjes Modekwartier Arnhem

Het Modekwartier Arnhem is een walhalla voor modeliefhebbers. Het Modekwartier bevindt zich in de wijk Klarendal in Arnhem en bestaat uit de Hommelseweg, Klarendalseweg en Sonsbeeksingel. Het Modekwartier wordt ook weleens het Jordaan* van het Oosten genoemd.

De Jordaan is een wijk in Amsterdam.

Kruidvat in Arnhem

Ook in Arnhem is uiteraard een vestiging van de Kruidvat drogisterij te vinden, waar ze zowel parfum, haarproducten als collageen supplementen verkopen. Onze Kruidvat collageen ervaringen zijn buitengewoon goed te noemen, waardoor we zeker collageen kunnen aanraden voor een jonge uitstraling van je huid.

Restaurants Modekwartier Arnhem

Een dag winkelen gaat natuurlijk gepaard met een heerlijke kop koffie in de ochtend, uitgebreide lunch en wijntje om de dag af te sluiten. Ook wat dat betreft ben je op deze plek op het juiste adres. Haal een kop koffie met gebak bij Sugar Hill, ga voor lunch naar Eetwinkel Stroom en eindig de dag met een speciaalbiertje bij CASPAR.

Modekwartier winkels

Het Modekwartier biedt een grote diversiteit aan winkels, hier vind je echte parels. Geen fast fashion, dit is waar ieder product met liefde is gemaakt. Bezoek de ateliers en winkels voor handgemaakte kleding, schoenen, sieraden, tassen en decorstukken voor in huis. Reisgidsen beschrijven deze plek als een must see, bloggers als the place to be.

Modekwartier Arnhem huren

Het is absoluut mogelijk om een ruimte te huren in het Modekwartier, dit wordt geregeld door DOCKS: Durven Ondernemen Centraal Klarendal & St. Marten. In principe is elke ondernemer welkom, wel is het in de praktijk zo dat het Modekwartier met name ambachtelijke en creatieve bedrijven aantrekt.

Als je als ondernemen je intrek neemt in een van de panden van het Modekwartier dan zul je snel zien dat het meer is dan het simpelweg huren van een pand. De ondernemers die hier gevestigd zijn helpen en versterken elkaar en werken niet zelden samen.

Ook is er een speciaal Marketing Modekwartier met als doel het Modekwartier en de bijbehorende ondernemers op de kaart te zetten.

Evenementen en workshops

Niet alleen is deze locatie een heerlijke plek om te winkelen, ook worden er regelmatig evenementen en workshops georganiseerd. Evenementen als: Oktobervest, Binnenstebuiten, Nacht van de mode.

Ben jij graag met je handen in de weer, houd dan zeker de workshops in de gaten, maak je eigen telefoontasje of avondtas, smeed een zilveren sieraad, ga aan de slag met leer, customize een tijdschrift of maak een tijdschrift van hout.