Satijnen kussensloop

satijnen kussensloop

Heb jij al een satijnen kussensloop? Geloof ons, als je er een hebt wil je niets anders meer, als je er nog geen een hebt dan wil je er na het lezen van dit artikel meteen een aanschaffen.

Ken je dat gevoel van slapen in een hotel? Het bed is net wat groter, er staat geen onnodige prullaria, het is schoon en het beddengoed is zacht, glad, met een luxe uitstraling. Houd dat beeld even vast en besef dat je dit thuis kunt nabootsen, elke dag weer wanneer je je hoofd neerlegt op een satijnen kussensloop.

Dit klinkt als een marketing praatje, maar wij zijn oprecht erg enthousiast over satijnen kussenslopen. Net als over linnen dekbedden trouwens die eenzelfde gevoel van luxe geven, alleen zijn ze net wat minder zacht.

Satijnen kussensloop goed voor huid

Er is geen enkele stof die meer contact heeft met je gezicht dan satijn. Een muts, capuchon of sjaal raakt af en toe je gezicht terwijl een kussensloop elke dag urenlang contact heeft met je huid. Doordat de stof zachter is kan een satijnen kussensloop ervoor zorgen dat je minder rimpels krijgt. Een stuggere stof zorgt ervoor dat je huid eerder in een zogenaamde rimpel stand komt. Ook zorgt een satijnen kussensloop ervoor dat je huid blijft ademen en heeft het een positieve invloed op de vochtbalans van je huid.

Satijnen kussensloop voor je haar

Een satijnen kussensloop, mits het 100% zijde is vermindert de kans op gespleten haarpunten. Het zijde zorgt ervoor dat je haar ‘s nachts geen vogelnestje wordt. Ook bevordert het de hydratatie van het haar en zorgt het ervoor dat je haar meer gaat glanzen. Als kers op de taart wordt je haar minder snel vet.