Sieraden trends

sieraden trends

Hoe meer sieraden, hoe beter. Althans dat vinden wij. Wij zijn fan van de trend – die overigens al enige tijd gaande is – om sieraden te mixen en matchen. Drie kettingen tegelijk om? Mag gewoon. 10 ringen? Ook dat mag.

More is less gaat wat betreft sieraden niet op. Dat is een ding wat zeker is. En daar zijn wij maar wat blij om. Eerlijk is eerlijk, iedere vrouw heeft toch meer dan een favoriete ketting, ring of armband.

Welke kleur sieraden past bij mij?

De ene vrouw draagt haar hele leven goud, de ander kiest voor zilver. Weer een ander maakt verschillende fasen door of draagt goud en zilver tegelijk. Kies vooral wat je zelf mooi vindt staan. Wel is het zo dat een bepaalde kleur sieraden meestal net iets mooier staat. Welke kleur dat is, is afhankelijk van de ondertoon en de tint van je huid.

De ondertoon of tint van je huid kun je bepalen door naar je aderen te kijken. Klinkt raar maar is toch echt zo. Als je aderen wat blauw van kleur zijn dan heb je een koele ondertoon en is zilver je kleur. Heb je meer een groenige kleur aderen? Ga dan voor goud.

Welke kleur kleding je draagt kan ook de keuze voor zilver dan wel goud bepalen. Draag je veel aardetinten? Dan staat goud daar prachtig bij. Terwijl blauwe, groene of paarse kleding weer beter matcht met zilver.

Een ketting met letter

Heb jij al een ketting met letter? Kettingen met letters zijn ontzettend populair, ook deze kettingen worden vaak in combinatie met andere sieraden gedragen. Het dragen van een ketting met letter voelt net een beetje specialer dan het dragen van een niet gepersonaliseerde ketting. De letter kan van iedereen zijn, de eerste letter van je eigen naam, de naam van je beste vriendin, partner, moeder of kind. Juist dat maakt het zo leuk, er zijn geen regels.

armband met initialen

Houd je het liever iets subtieler? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een ring of armband met letter. Een van onze persoonlijke favorieten is deze ring met bedelhartje. Lief, subtiel en elegant tegelijk. Eigenlijk alles wat je van een sieraad verwacht.

Vriendschapsketting

De vriendschapketting is helemaal terug van weggeweest. Op de middelbare school hadden we allemaal wel een (of meerdere) vriendschapskettingen. Het zorgde voor een gevoel van verbondenheid, daarna vonden we het een tijdje kinderachtig maar die fase zijn we allang weer voorbij.

Nu de wereld op z’n kop staat realiseren we massaal wat we belangrijk vinden in ons leven. Een van die dingen zijn onze vriendschappen. Zeker in de eerste periode toen we familie en vrienden langere tijd niet konden zien en al helemaal niet konden vasthouden kwam het besef hoe essentieel het is om vrienden te hebben. Vrienden helpen ons door moeilijke tijden en met vrienden vieren we de mooie tijden. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat de vriendschapsketting weer populair is. We zijn trots op onze vrienden en dat mag de hele wereld weten.