Toner blond haar

toner blond haar

We zijn niet allemaal blond, maar behoor jij wel tot de blondines dan herken je dit probleem : geel haar. Een toner voor blond haar kan de redding zijn.

Belangrijke tip: boost je haargroei met collageen.

Haar toner asblond

We durven niet met zekerheid te zeggen of asblond haar altijd het schoonheidsideaal is geweest maar op dit moment is dat het zeker. Blondines gaan massaal voor asblond haar, soms zelfs tegen grijs aan. En een ding wat we met alle macht proberen te voorkomen is dat het haar geel uitslaat.

Wat is toner voor je haar?

Een toner of haartoner is een spoeling die vaak door kappers wordt gebruikt nadat het haar geverfd is. Een toner zorgt ervoor dat de gewenste tinten worden versterkt en de ongewenste tinten worden geneutraliseerd. Een toner heeft geen permanente werking, meestal is het effect van de toner er na 10 tot 25 wasbeurten uit. Hoe minder je je haar wast, hoe langer de periode dat plezier hebt van de toner.

Je kunt ervoor kiezen om tussen verfbeurten door naar de kapper te gaan voor een toner, maar je kunt thuis ook bepaalde producten gebruiken die het effect van een toner nabootsen.

Wat kost een toner bij de kapper?

Gemiddeld liggen de kosten van een toner bij de kapper rond de €20, met uitschieters naar boven en beneden. Er zijn budget kappers waar je al een toner krijgt voor slechts €12, er zijn ook kappers die zich richten op een hoger segment waar je rustig €50 betaalt voor een toner. Kortom, het verschilt, vraag dus van te voren hoeveel het kost om te voorkomen dat je voor een vervelende verassing komt te staan.

Toner blond haar kruidvat

Kruidvat verkoopt verschillende zilvershampoos, zilver maskers en zilver crèmes die eenzelfde effect hebben als een toner bij de kapper. Deze producten zijn paars van kleur, paarse pigmenten neutraliseren gele tinten.

Beste toner haar

Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Ieder haar is net iets anders en de ene blondine zweert bij de zilvershampoo van Kruidvat huismerk terwijl de ander meer effect ziet bij gebruik van Andrélon, Guhl, L’oreal of Elvive. Het is een kwestie van uitproberen welk ‘zilver product’ het beste bij jou werkt.