Viscollageen poeder Kruidvat kopen, waarom niet?

Viscollageen poeder van de Kruidvat wordt veel gezocht, maar kun je het ook kopen?

viscollageen poeder Kruidvat
kruidvat collageen poeder

Een simpele zoekopdracht in Google leert ons dat zeker 1.000 Nederlanders maandelijks zoeken op de zoekterm viscollageen poeder Kruidvat. Maar heeft Kruidvat wel viscollageen in haar assortiment? Het antwoordt luidt: nope. Wel heeft men een Kruidvat collageen huismerk, maar echte viscollageen kopen kun je er niet.

Kruidvat collageen poeder

Overigens heeft Kruidvat geen collageen poeder of vegan proteïne poeder van haar eigen huismerk in het assortiment, op het moment van schrijven. Wel heeft de drogisterij collageen pillen (tabletten) in het assortiment, maar die wil je eigenlijk niet, want die zijn groot en lastig in te slikken.

Viscollageen vs. rundercollageen reviews

Hier zijn de meningen een beetje over verdeeld, maar omdat collageen een betrekkelijk nieuw anti-aging product is, kies ikzelf liever voor het oudste collageen supplement; en dat is de rundercollageen poedervorm. Van deze variant zijn de meeste reviews te vinden, en heeft simpelweg ook het langste trackrecord. De meeste rundercollageen reviews van rundercollageen zijn wel heel veel belovend.

Collageen voordelen in het algemeen

Wanneer je collageen poeder kopen wilt, snappen we dit heel goed. Er zijn immers vele goede redenen voor. Tenzij je jonger dan 25 jaar bent, dan niet. Dat zit zo: vanaf de 25-jarige leeftijd gaat je lichaam langzaamaan minder collageen aanmaken. Dan zul je zien dat ook de eerste rimpeltjes zich manifesteren.

Vanaf een jaar of 40 wordt het helemaal minder qua collageen aanmaak en op 50-jarige leeftijd wordt het helemaal afzien: dan maakt je lichaam amper nog collageen aan. Een belangrijke reden daarom dat vele bekende celebrities zich storten op collageen poeders om het verlies van lichaamseigen collageen te compenseren. Gelukkig maar dat dit kan!

Welke collageen kun je het beste kopen?

Het beste collageen poeder dat je kunt kopen is een supplement met zo min mogelijk toevoegingen. Dus geen kunstmatige hulpstoffen, maar pure collageeneiwitten en dan het liefst aangevuld met vitamine C. Herbolist collagen is zo’n premium merk dat die alleen deze belangrijke toevoeging heeft.

Welke rol speelt vitamine C bij collageen?

Vitamine C zorgt ervoor dat de collageeneiwitten sneller hun werk kunnen doen, en je dus ook sneller effect zult merken. Hoe snel hangt een beetje af van je persoonlijke omstandigheden en voedingspatroon, maar de meeste collageen gebruikers zien na zo’n 30 goede resultaten: minder rimpels, minder spierklachten, mooier haar en sterkere nagels.

Conclusie viscollageen poeder Kruidvat

De conclusie luidt dus dat er op dit moment geen supplement met het etiket viscollageen poeder Kruidvat in de schappen ligt, en dat je beter ook iets meer geld kunt uitgeven voor een premium merk zoals Herbolist, dat bovendien ook sneller werkt en dus een beter resultaat zal geven. Of je schoonheid een extra tientje per maand waard is ten opzichte van Kruidvat collageen, die keuze is uiteindelijk aan jezelf.

© Maudgeniet.nl

Kruidvat

Wil je kruidvat vis collageen? Ga dan naar de lokale drogisterij.

viscollageen kruidvat

Viscollageen drogist

Viscollageen is altijd goed. Ook van Kruidvat. Denk aan tags als eiwit capsules, hydrolyzed peptan peptide en arctisch poeder met anti-oxidant.

kruidvat vis collageen

Wil je meer infomatie, bekijk dan deze youtube video vol mineralen zonder maandverband folder en vegetarische collageen voor de darmen.